FC Nörtit -vaakuna
SubTV

Jakso 8 - Revanssi

Seitsemän viikkoa on vierähtäny siitä, kun ensimmäisen kerran kokoonnuttiin Talin jalkapallohalliin harrastamaan tätä vierasta aktiviteettia nimeltä liikunta. HJK-matsi lähestyy ja onkin aika tarkistaa tilanne ennen sitä. Luvassa siis toinen kuntotesti, jossa vihdoin nähdään voiko tällaiset nörtit kehittyä enää mihinkään.

Ensimmäisen kuntotestin jälkeen urakkaa jatkettiin ottamalla turpiin pikkutytöiltä. Mutta sehän johtui vain huonoista varusteista ja liukkaasta kentästä! Lisäksi Puistolan jalkapallokentän gravitaatiovakio oli selvästi säädetty paremmin pienikokoisille tytöille sopivaksi ja huhuja aimbotin käytöstäkin liikkui. VAADIMME REVANSSIA!.

Sitä saa mitä tilaa. Tällä kertaa nähdään kuka on kuka! Onko kehitystä tapahtunut vai onko se ollut peräti negatiivista? Joutuvatko tytöt tällä kertaa selittelemään? Muista selvittää nämä Subtv:ltä 16.4. klo 22:00 alkaen!

Lisää kuvia kahdeksannesta jaksosta, ja lisää...

© 2005-2006 Iron Maidenin jätkät oli keikalla Kiinassa ja Bruce kysyi: "Mikä kaupunki tää on?" "Peking", kuului Steven vastaus. "Ei siis Shanghai", tokaisi tähän Bruce.