FC Nörtit -vaakuna
SubTV

Jakso 2 - Siuntio

"Pakatkaa paikkaan, missä ei ole sähköjä." Näin pahaenteisesti alkoi Nörttien reissu yksilöistä joukkueeksi. Rakkaat tietokoneet jätettiin kotinurkkiin ja suuntasimme jo aamulla varhain bussilla kohti tuntematonta.

Bussin jälkeen kyyti jatkui traktorin lavalla keskelle jopa Espoota synkempää metsää. Noh, kasvaahan se joukkuehenki karhuja vastaan tapellessakin.

Uhkaavan alun jälkeen reissu osoittautuikin hienoksi elämykseksi ja joukkueemme hitsautui entistä tiiviimmin kasaan. Mitä kaikkea metsän siimeksessä tapahtuikaan? Kuka on Susse? Miten ekaluokkalaiset liittyvät reissuun?

Ja ennen kaikkea: Kenestä tulee FC Nörttien kapteeni?

Vastaukset näihin kysymyksiin, yllätyksiä ja hauskoja tilanteita luvassa, kun FC Nörttien toinen jakso tupsahtaa televisioniin sunnuntaina 5.3. klo 22:00 Subtv:llä. Älä missaa!

Lisää kuvia toisesta jaksosta

Teksti: Mika Tähtinen

© 2005-2006 Iron Maidenin jätkät oli käymässä Oulussa ja ihmettelivät suurta väentungosta Rotuaarilla. Bruce kysyi ohikulkijalta, että mikä juhla oli menossa. Vastauksesta selvisi, että oli Valkosipuliyöt. Tähän Bruce kuittasikin: "Ahaa, ei siis Korttelihaipakka."