FC Nörtit -vaakuna
SubTV

Jakso 6 - Julkkiksia ja tähtiä

Julkisuudella on kuulemma myös haittapuolensa. Mutta mitäs tämmöinen nörttijoukkue julkisuudesta tietäisi jalkapallotähteydestä puhumattakaan? Juhani "Aurinkokuningas" Tammisen teesit joukkuepelin hienouksista ja julkisuudesta ylipäätänsä vetää kuitenkin monet naamat vakavaksi. Toisille Tamin tiukat prinsiipit on kuitenkin vain sanahelinää.

Kaikki neuvot on kuitenkin tarpeen. Vastaan nimittäin astelee divaritason rock-joukkue FC Tavastia. Saako Kalle Ahola nörteiltä kyytiä vai meneekö peli vanhaan tapaan suorastaan don huonosti? Atikin mukaan nörttijoukkueessakin on yksi tähti - mutta kuka?

Kävi miten kävi, luvassa on joka tapauksessa paljon maaleja ja myös tiukkaa draamaa! Muista tunettaa vastaanotin Subtv:lle sunnuntaina 2.4. klo 22:00 alkaen!

Tässä jaksossa mukana myös FC Nörttien musavideo!!

Lisää kuvia kuudennesta jaksosta, ja lisää.., ja lisää..

© 2005-2006 Iron Maidenin jätkät katselivat telkkaria ja mainoskatkolla tuli FC Nörttien mainos. Bruce missasi osan ja kysyi Steveltä: "Mitäs soitinta toi yks nörtti sanoikaan soittavansa?" Steven vastaukseen "Tuubaa kuulemma", Bruce tokaisi: "Ahaa, ei siis haitaria."