FC Nörtit -vaakuna
SubTV

Jakso 7 - Juhana ja helmenkalastajat

Jalkapalloilijan tunnistaa kuulemma pelitaitojen lisäksi myös ulkonäöstä. Mutta me nörtithän ei tunnetusti mielellään käytetä vaatteita ja vaikka käytetäänkin niin ei välttämättä olla ihan muodin kärkinimiä.

Tyylikaksikko Juhana Helmenkalastaja ja Satu Ala-Louko onkin aika tiukan tehtävän parissa, jos meinaa meistä saada edustuskelpoisia hyvillä mielin. Katsokaa nyt tuota Juhanan paitaakin tuossa kuvassa! Kuvitteleeko se tosiaan, että tämmöiset elämästä vieroittuneet nörtit kestäisi tuommoista värien tulvaa?

Ulkonäköön vaikuttaa ilmeisesti myös hiukset - ainakin niillä joilla ne vielä kasvaa. Ja shampoo-merkkejäkin on huhun mukaan enemmän kuin yksi. Parturi on kuitenkin monelle nörtille varsin vieras paikka. Onko peli jo menetetty vai selviävätkö alan ammattilaiset tästä varsin vaativasta tehtävästä? Muistapa tarkistaa tämä sunnuntaina 9.4. klo 22:00 alkaen Subtv:ltä!

Lisää kuvia seitsemännestä jaksosta, ja lisää.., ja lisää.., ja lisää..

© 2005-2006 Iron Maidenin jätkät olivat kalassa. Bruce osoitti taivaalle ja kysyi Steveltä: Mikä lintu? Steve siihen, että lokkihan tuo. "Höh, ei siis haikara" toteaa Bruce pettyneenä.