FC Nörtit -vaakuna
SubTV

5. jakso

Edellinen 1 2 3 Seuraava
lolgomg 26.03.2006 22:24
Ei helkkari ku repes tuos kun nuo playerssit tuli ja nörtit kattoo ihmeissään.

Jos tuo piisi julkastaan, niin eikö teitä pelota että kaikki nolifet warettaa sen :D
Jerppuli 26.03.2006 22:32
Millon toi musavideo julkastaan?! :D
#1 Antti Rasinen 26.03.2006 22:33
Ei pelota.
#9 Mika Tähtinen 26.03.2006 22:37
Musavideo on pyöriny Subilla jo monta päivää ohjelmien välissä. Ens jakson yhteydessä se ainaki varmasti tulee. =)
sara 26.03.2006 23:52
kuka kekkas et OP olis melkeen alasti niis kuvis mitä otettiin? :p
#9 Mika Tähtinen 26.03.2006 23:54
No se ehti lähtä vaihtamaan vaatteita ja sit otettiinki ryhmäkuva niin se ei jaksanu pukea uudestaan. =D
#17 OP Komonen 27.03.2006 01:03
Mut kuka kekkas, että koobralla ei ollut enää lainkaan housuja siinä kohtauksessa, paita vaan!
#11 Henri Salomäki 27.03.2006 01:18
Oltiin kaikki niiden vaatteiden alla jo valmiiks alasti.
tena 27.03.2006 11:22
huh huh! Olihan hauska jakso ja jätkät tykitti ihan täpöllä biisiä. Yksinlaulut oli ihan ku koulussa ja kuorolauluissa kaikki oli ihan fiiliksissä. Hemmetin huvittavaa touhua. Ja sit vielä tanssimaan.. mimmit oli aika pirun hotteja!! Olis ollu kipsissä moni muukin. Nauroin ääneen ku naiset tuli saliin ja monta kertaa sen jälkeenkin. Hauskaa!!!
lene 27.03.2006 13:53
ettekö vois ite kommentoida tota laulamista ja tanssia täällä tai vaik tuolla blogeissa? Ois vaan hauskaa kuulla lisää omia tunnelmia tosta touhusta, ei näyttäny kaikkia mielyttävän, mut toiset vissii tykkäs.
#13 Erno Hentonen 27.03.2006 14:35
No kommentoidaan,

Mulla oli koko ton ohjelman teon ajan semmonen olo, että jossain vaiheessa mennään laulamaan. Koelaulujännitys iski vasta siinä pienessä kopissa, johon kaikki ängettiin venamaan koelaulua. Yllättäen Costilla ja kumppaneilla oli takahuoneessa tyhjiä olutpulloja, pornoa ja Simpsoneita :P. Ite päätin heti, että vedän joululauluja, koska on ollut tapana parin kaverin kanssa juhannuksena laulaa kännissä niitä. Ei voi sanoa, että pelotti, mutta kyllä jännitys oli aika kova, kun mikki lyötiin naaman eteen. Sit vielä Costi ei osannu säestää ton mun biisiä, joten jouduin sit laulelemaan ilman minkäänlaista säestystä. Jännitys ja vitutus purkautu kyllä meikällä siihen vammaseen pomppimiseen ja joraamiseen, kun ite biisiä sit laulettiin ja kuvattiin. Ajatus oli takaraivossa, että paskaako tässä enää säätämään ku nöyryytys oli jo puserossa :D.

Tanssi oli kyllä ehotonta. Saatiin etukäteen tietää osoite mihin piti mennä, niin eiköhän joku nörteistä googlettanu, että mitä siinä paikalla on. Anna vaan tietoa semmoselle, joka osaa käyttää nettiä kunnolla :P. Mä oon aina ollu kännijoraaja, joten aattelin itte että siistiä päästä katsomaan miltä oikee tanssistudio näyttää. Monet muut ei ollu samaa mieltä. Ite tanssi oli ihan kauheeta tuskaa oppia ja just kun sai jotain otetta johonki liikesarjaan niin Mari pisti lisää vauhtia ja sit meni pää ihan sekasin. Loppujen lopuks en saanu minkäänlaista otetta siihen hommaa, mutta onneks oli se helvetin iso peili siinä vastapäätä, niin sai ainaki nauraa itelleen. Naisista sen verran, että ohjelman tuottaja totes ton jälkeen, että "Oisittepa pojat nähneet naamanne, kun ne käveli sisään". No nyt nähtiin ja olihan seki taas näky. Prkleet, kun nörttiä kiusaavat tuommosilla. Ei noita nää normaalisti ku netissä.
#11 Henri Salomäki 27.03.2006 14:44
Oon mielestäni aina ollut kohtuu huono laulaja, mutta kuullessani oman lauluni, olin mykistynyt. En oikeasti voi ikinä enää nauraa huonoille koelaulajille idolseissa yms.

Tanssiminen sen sijaan näytti sujuvan, hmm no ainakin paremmin kuin laulu. Ottaen huomioon, ettei tuota tanssia kovin paljoa harjoiteltu.

Molempia tempauksia kyllä jännitin aika paljon, mutta loppupeleissä ihan hauskat kokemukset.
#10 Max Jansson 27.03.2006 15:00
Oli se kaiken kaikkiaan aika pitkä ja raskas päivä ku käytiin studiossa laulamassa. Ensin ei tullu mieleen yhtään laulua josta osaisin kunnolla sanat mutta jotenkin vanhasta muistista kaivoin tuon Foo Fightersin kappaleen ekan säkeistön. Isää käskettiin aikoinaan olemaan hiljaa koulussa kun muut lauloivat. Sen verran kamalan kuuloista ja ne geenit oon kyllä periny. Sen opin ehkä nytten että en oo ainut joka ei osaa laulaa :P Enemmän ku laulaminen pelotti kyllä se että se joskus kuuluu telkkarissa ja ihmiset saa elinikäisen trauman. Tuosta syystä oli aika shokki kun mutt valittiin laulamaan kaksi riviä sooloa. Sen jälkeen oli pakko suhtautua tilanteeseen huumorilla =) Onneksi ymmärsivät myöhemmin paremmin ja poistivat mun osuuden. "Ei ole mitta pulma, ku sensurointi julma".

Tanssiminen oli ehkä kokemuksena vähemmän eksoottinen mutta toisaalta mukavampi kun ei joutunut vaan odottamaan omaa vuoroaan vaan sai kaikkien muiden kanssa pomppia ja hyppiä. Liikkeet oli aika vaikeita ainakin mulle oppia mutta kyllä siitä liikesarjasta jäi yllättävänkin paljon päähän ilmeisesti kun vielä seuraavan viikon harkoissa osasi toistaa niitä. Ainut ongelma vain ettei niitä koskaan muistanut niin hyvin että olisi musiikin nopeaan tahtiin niitä osannut tehdä.

Musiikki ja tanssi ei valitettabvasti kuulu niihin asioihin mitä osaan enkä siks sitä kovin usein suostu tekemään mutta kertakokemuksena ihan kiva.
tiiu 27.03.2006 15:44
Henri oli ehkä maailman sulosin ku se laulo ja hyvin näytti tanssi sujuvan... ;)
#4 Janne Pikkarainen 27.03.2006 15:49
Musavideon tekeminen oli tosi kiva kokemus!

Biisin levyttämispäivä oli pitkä, raskas, mutta antoisa ja ikimuistoinen. Ei sitä heti oli arvannut tähän hommaan ryhtyessään, että pääsisi ihan oikeaan levytysstudioon Popedan kanssa jytäämään ja biisiä purkittamaan. Mutta kas, näinpä tehtiin!

Itse en ammattimuusikko ole, kunhan joskus pienempänä soittelin koskettimia omaksi ilokseni ja muiden kauhuksi. Musiikkikoulussa kuitenkin olin noin 13 vuotta, mutta ei se koko ajan kovin aktiivista ollut ja nykyään soittotaitoni on kröh... ruosteessa.

Tanssimispuoli menikin sitten jo luontevammin. No, tanssiajoistanikin on aikaa kohta kymmenen vuotta, mutta kahdeksan vuoden aktiiviuran jälkeen se touhu kyllä jää lihasmuistiin. :)

Tanssisaliin astuminen sai minussa aikaan välähdyksiä menneisyydestä ja tutun hyvänolon tunteen. Tämä jo ennen Playersin tyttöjen näyttäytymistä. ;)

Kunhan sitten treenaamaan ryhdyttiin, niin ensimmäisenä yllätti se tahti, millä meille kuvioita opetettiin. Olin varautunut huomattavasti leppoisampaan tahtiin ja lyhyempään koreografiaan, mutta koreografian kokonaisuuspituus taisikin olla lopulta yli minuutin! Se on jo aika monta eri tanssikuviota ja jos ei ole koskaan tanssinut, niin sen askelmäärän oppiminen ei ole kovin helppoa, tanssi kun on paljon muutakin kuin askelia: vartalon suunta, asento, painopiste, pään asento, rytmi, askelnopeus, lattian käyttö, ilmeet, eleet...
Hanna 27.03.2006 17:50
Upea jakso oli todellakin!

Ja Vilihän on melkein kuin Kääriäisen Jorkka...pulisongit ja kaikki...ehkä kuitenkin paljon suloisempi! :)

Jäihän se laulu sitten päähän soimaan...sitä on tullu tänään lallateltuu töis! Eikös se ollu jonkinlainen tarkoitus?

*virn*
#9 Mika Tähtinen 27.03.2006 18:15
Se naanatus jää kieltämättä päähän aika pahasti. =)
tena 27.03.2006 19:16
"Vexi Salmi sanoi että ??-biisi on helppo muistaa, mutta vaikea unohtaa..". Totta!!
#11 Henri Salomäki 27.03.2006 20:42
Tiiu ;)

Olen kesällä tekemässä paljon hää- ja hautajaiskeikkoja laulamalla. Biisivalikoima on suppea, joko ukkonooaa nuotinvierestä, tai sitten FC Nörttien naanatusta. Molemissa on sama koreografia kuitenkin.
#1 Antti Rasinen 27.03.2006 22:19
Onks noi häät ja hautajaiset siis samalla keikalla?
Edellinen 1 2 3 Seuraava

© 2005-2006 Iron Maidenin jätkät katselivat telkkaria ja mainoskatkolla tuli FC Nörttien mainos. Bruce missasi osan ja kysyi Steveltä: "Mitäs soitinta toi yks nörtti sanoikaan soittavansa?" Steven vastaukseen "Tuubaa kuulemma", Bruce tokaisi: "Ahaa, ei siis haitaria."