FC Nörtit -vaakuna
SubTV

5. jakso

Edellinen 1 2 3 Seuraava
#17 OP Komonen 27.03.2006 23:27
Joo, ja mä teen kesäkiertueen "op777 sings the best of Yö" -nimikkeen alla.

op
vvv 28.03.2006 09:31
ja mä tilaan Henkan kotibileisiini vetämään keikan kesällä.
#11 Henri Salomäki 28.03.2006 09:38
vvv en voi muuta kuin onnitella hyvästä valinnasta, noi bileet ei tule unohtumaan ihan heti.
#13 Erno Hentonen 28.03.2006 09:46
toisaalta kaikki saattaa toivoa, että ne unohtus :P
#16 Vili Sikiö 28.03.2006 11:01
Laitanpa minäkin pari riviä tuosta "koettelemuksesta", eikun kokemuksesta.

Kääriäisestä joku ehtikin jo mainita, ja täytyy myöntää, että Freddie Falcon on kyllä ihan kuningas. Ja nyt kaikki ihmettelemään kuka on Freddie Falcon... Mutta olen siis laulanut jonkinverran bändissä, tosin se on ollut enemmän kyllä huutamista tai möykkäämistä ja laulajaksi päädyin kun en soittaakaan osannut. Haluaisin kovasti kyllä ja yritän vieläkin aina välillä vähän kitaraa tapailla. Suuri sankarini Lemmyhän vaihtoi urheilun kitaran soittamiseen, kun sillä sai paremmin naisia, joten eiköhän se ole riittävä peruste.

Mutta Juma! Olipa siistiä päästä oikeaan studioon ihmettelemään. Pieni nörtin sydämmeni pamppaili innosta kaikkien vempeleiden ja nauhoitusvärkkien seassa ja se pieni rokkari minussa oli aivan tohkeissaan niistä soittimista ja studion ilmapiiristä. Itsellä ei ole mitään Popedaa vastaan, vaikka se autona onkin aika huono. Koelaulutilaisuus meni enemmän ja vähemmän metsään sen vuoksi, että siinä jännittäessä ei kyllä millään keksinyt mitään laulettavaa. No, jotain tuli puristettua. Itselleni koko studiohäröily oli yksi koko sarjan ehdottomia kohokohtia. Olen juonut Costellon kanssa kaljaa Popedan studiossa! (tosin Costello ei juonut ja minäkin vain yhden pullon)

Tanssiminen oli sitävastoin minulle tuskaa. Kun on syntynyt kahden vasemman jalan kanssa, niin tuo raajojen samanaikainen eri suuntiin tapahtuva liike ei vain luonnistu. (mutta jos olis kaksi oikeaa kättä, voisi lyödä kättäpäivää itsensä kanssa) Ja se harmitti. Olisin mielelläni opetellut tanssin kunnolla ja aikaa oli vain päivä, niin epätoivo ja harmistushan siinä iskee. Tahto oli kova, mutta En vaan osaa! Tosin ei voinut edes vedota kevin Costneriin, kun ei ollut sudet hakemassa tanssimaan. Sillä että huoneeseen astelee vähäpukeisia kauniita naisia keimailemaan ja tanssimaan on kyllä uskomaton vaikutus mieheen. jessus. Olisittepa nähneet ilmeenne (muut ovat, minä en. Näen aina vähän viiveellä nämä jaksot valitettavasti).

Jatkossa lupaan olla tanssimatta, mutta jotain "musiikkihommia" teen aivan varmasti. Tanssiakin voin, mutta käyn ensin pari kurssia ennenkuin uskaltaudun sitä julkisesti tekemään. Ja musiikkihommatkin lupaan jättää pääsääntöisesti niille jotka sitä osaavat, mutta omaksi ilokseni (ja jabaa mukaillen muiden kauhuksi) ja terapiaksi soittelen ja laulelen vaikka kiusallani jos ei muuta.
rimpe 28.03.2006 12:26
Oli muuten helvetin hauskasti tehty kohtaus se playersien sisään tulo tai esittely. Nauroin ihan kippurassa ja siitähän se hupi vasta alkoi..
tanjuzka 28.03.2006 13:32
Jakso oli kyllä ehdottomasti paras ja hauskin tähänmennessä.

Sai kyllä nauraa, iloita, myötähävetä, riemuita, ihmetellä jne. :)


Ja se musavideo, ON niiiin hyvä!!!
tiiu 28.03.2006 18:50
Mitäs muita keikkoja Henri tekee?? tulisitko esiintymään siskon lakkiaisiin.. ? ;)
Ihmejätkä 28.03.2006 22:09
Oletko op se sama hemmo joka oli lapinjärvellä koulutuksessa ja tiesi kaiken japanilaisesta pornosta..... Taidat olla =)
#11 Henri Salomäki 28.03.2006 22:10
Voisin tulla lakkiaisiin esittämään muutaman jalkapallokikan.
#17 OP Komonen 28.03.2006 22:18
Olin tietty Lapinjärvellä, mutta asiantuntemus meni kyllä metsään :D
Ihmejätkä 28.03.2006 22:37
Siitä nimenomaan muistin sut. Istuit TB:n nurtsilla juomassa bisseä ja puhuit japanilaisen aikuisviihteen monimuotoisuudesta.heh.
#17 OP Komonen 28.03.2006 22:58
Hohoh, oliko tämä se kerta kun ne linnut parittelivat siinä? En kyl juonu bisseäkään, kaks väärin.
Ihmejätkä 28.03.2006 23:08
Voin toki muistaa väärinkin.....
#17 OP Komonen 28.03.2006 23:15
Varmaan se oli se Japanissa asunut kaveri... Ei meikä tunne kun X-Japanin.
#8 Kari Hyvönen 30.03.2006 01:03
Tässä omalta osaltani täydentävää informaatiota jakson tapahtumista.

Tuli kyllä elävästi mieleen laulamisesta ala-asteen laulukokeet, yksin, koko luokan edessä. Moinen meinkin on todennäköisesti kielletty nykyään Geneven sopimuksessa, mutta meille väitettiin, että se koskee ainoastaan sotavankeja; ei nörttejä. Laulaminen meni mun osalta ihan ketuiksi (onneksi sitä ei juuri tv:ssä näytetty), kun Costi osasi soittaa vain sen yhden rallatuksen (jonka sanoja en osannut). Ei sillä, että muutenkaan osaisin laulaa. Taustakuorossa mölyäminen sujui kyllä muiden vähälahjaisten kanssa ihan mukavasti. Takahuoneessakin oli kyllä kivaa varsinaisen suorituksen jälkeen, kuten noista videot-osuuden backstage -pätkistä varmaan käy ilmi.

Tanssiosuudessa oli jo alkumetreillä k**pä otsassa, kun olisi muka ollut jotain parempaakin tekemistä. Pinna paloi jossain vaiheessa sitten ihan täydellisesti; ei sen takia, että ne tanssikuviot olisivat nyt NIIIIN vaikeita olleet, vaan lähinnä katsojia(lue:mainostajia) kosiskelevan esittämistavan vuoksi. Upeita mimmejä kiusaamaan nörttejä ja nörtit heiluttelemaan pyllyään ja lantioitaan. Eihän tuo nyt mitään tanssia edes ollut. Olen aina luullut, että HUIPPU-URHEILIJOILLA on omat cheerleaderit, eikä esim. vaihtopenkkiläiset joudu tätä hommaa hoitamaan.... Ensimmäisen tunnin jälkeen oli palkokasvit niin syvällä sieraimissa, että päätin poistua paikalta. Keräsin kamani ja hyppäsin pihalle, vain huomatakseni, että olin unohtanut auton avaimet Mikan reppuun. Säälittävä pakoyritys.

Atik tuli sitten paikalle tsemppaamaan ja tuottajan kanssa käytiin kanssa varsin "henkevä" keskustelu ja minut saatiin ylipuhutta takaisin saliin, josta sitten tie veikin suoraan haastattelupenkkiin. Koska kyseessä on perheohjelma, niin haastattelua (lue:yksinpuhelua) lyhennettiin 15minuutilla. Näin jälkeenpäin kun tuota pätkää katsoo, niin ei se aivan niin hävettävä ole, mitä pelkäsin. Tuotantoyhtiö piti lupauksensa ja ketään ei nöyryytetty (muita enempää). Jos käyttäisin hattua, niin sitä pitäisi nostaa myös Playerssien tytöille, jotka ymmärsivät ilmeisesti hyvin, että päivä ei ollut paras mahdollinen ja hoitivat homman kunnialla kotiin itseni ja muutaman muun kiukuttelusta ja vastarinnasta huolimatta.

Ps. Tommi on vieläkin sämpylät velkaa.

Terveisin perussuomalainen teknofriikki, jonka mielestä kaikki on aina huonosti (ja joka ei edes salaa pitänyt tanssiepisodin tekemisestä)
+-0 30.03.2006 11:19
Vai ei Costi osannut kuin yhen biisin?? Just joo. Ja olit lähössä karkuun kesken tanssien? Eli aioit jättää kaverit suden suuhun ja paeta paikalta. Miehekästä. No, kai sen ymmärtää että siinä lörähtää helposti nörtillä löysät housuun kun tulee naisia samaan huoneeseen...
#8 Kari Hyvönen 30.03.2006 11:35
Ei ne playerssien tytöt nyt niin karvaisia olleet, että niitä eläinkuntaan ihan noin vain sekoittaisi. Miehekkäät teot ei kuullu sivareille, vaan teille armeijan käyneille.
tiiu 30.03.2006 17:02
Hienoa!!:) pistä kalenteriin merkintä kesäkuun alkuun... :)
söpö 30.03.2006 17:07
Kari Hyvönen on söpö
Edellinen 1 2 3 Seuraava

© 2005-2006 Iron Maidenin jätkät oli kalassa Keskimaassa ja rannalle tuli pelottava tyyppi huutelemaan jotain sekavia. Bruce jo ehti hätääntyä, mutta Steve oli heti tilanteen tasalla ja sanoi: "Ei hätää, sehän on vain Gimli." Tähän Bruce helpottuneena vastasi: "Ai, ei siis Uruk-Hai."