FC Nörtit -vaakuna
SubTV

Erepublik

Finlander 27.03.2012 17:04
Erepublik on yhteiskunta- ja sotasimulaattori, joka on toiminut jo neljä vuotta netin syövereissä. Pelissä kukin pelaaja edustaa yhtä eMaailman kansalaista, joka voi osallistua politiikkaan (liittyä puolueeseen, pyrkiä sen puheenjohtajaksi, pyrkiä puolueesta kansanedustajaksi ja osallistua päätöksentekoon tai jopa presidentiksi ja johtaa kokonaista yhteiskuntaa), liittyä sotilasyksikköön ja armeijaan (eSuomen puolustusvoimien lisäksi maassa toimii itsenäisiä sotilasyksiköitä) ja vaikka mitä muuta (oikeastaan vain mielikuvitus - ja pelimekaniikka - ovat rajana).

eSuomessa eletään tällä hetkellä kriittisiä vaiheita. En kaunistele tilannetta sen kummemmin. Olemme taistelleet rakasta etelänaapuriamme eViroa vastaan ja turpaan on tullut niin että moni kokenut suomalainen on lähtenyt ulkomaille ja liittynyt ulkomaalaisiin armeijoihin. Maamme puolustus on kärsinyt tästä huomattavasti ja asukaslukumme on tasaista tahtia kutistunut peli-ilon vähetessä. Edellinen sotamme viroa vastaan kesti reilut puoli vuotta. Suomi soti myös pienen hetken Ruotsia vastaan ja kyykytti heitä mennen tullen, mutta nyt ajat ovat jälleen synkemmät! Samaan aikaan myös serbit (pelissä vihollisia) yrittävät vallankaappausta Suomessa.

Ainoa mahdollisuus suomalaiselle yhteisölle on saada niin sanottu baby boom - eli uusien pelaajien suuri aalto. Tarvitsemme uusia pelaajia, jotta voimme antaa Virolle turpaan ja edes hetken aikaa nauttia rauhasta ja rakentaa raunioille entistä vahvemman eSuomen - jota virolaiset ja muut vihollisemme (mm. Ruotsi lännessä) eivät voi uhata.


Itse peliin voi käyttää vain pari minuuttia päivässä, mutta myös enemmän jos haluaa (riippuu ihan siitä miten haluaa peliä pelata). Liittykää mukaan edes siksi että voimme antaa virolaisille pataan! Suomella on tällä hetkellä n. vähän alle tuhat pelaajaa.

Lyhyesti sanottuna pelissä on siis oikeat valtiot ja jokaisella valtiolla omat alueet. Pelissä voit tehdä töitä, harrastaa politiikkaa ja sotia. Valuuttana toimii pelin oma valuutta ja kulta. Kultaa saa lisää saavuttamalla erilaisia saavutuksia (nämä kyllä selkenevät, kun liityt peliin). Pelissä pelaat vain oikeita ihmisiä vastaan!

Pelin ulkopuolella on iso suomalainen yhteisö, joka järjestää epävirallisia kilpailuja ja muuta hupailua, mutta vain pelaajia tarvitaan. Kaikki tämä tapahtuu siis irkissä.


Liity tästä (hyötylinkki, ei aiheuda minkäänlaista vahinkoa sinulle, jos liityt tästä)

http://www.erepublik.com/en/referrer/Finlander93

Ja jos säännöt kieltää pelkän referrer linkin, niin voit myös rekata tästä:

http://www.erepublik.com/en (etusivulla iso sign up nappi)
PS. Ohjeita pelaamiseen saatte IRC kanavalta #Erepublik.fi Quakenetissä!

© 2005-2006 Iron Maidenin jätkät oli kalassa ja Bruce kysyi "Mikä kala?". Harrisin Steve osasi kertoa, että lahnahan tuo. Bruce tokaisi takaisin "Ai, ei siis hai."