FC Nörtit -vaakuna
SubTV

RollaattorBall

'Lea 03.04.2006 09:55
Ohjelmasta on saanut sen käsityksen, että osa porukasta - jos eivät melkein kaikki - ei pidä futiksesta ollenkaan. Kuitenkin olette ilmoittautuneet RollaattorBall -turhaukseen kesäkuussa. Onko kyseessä kuitenkin sama joukkue, vai onko osa jengistä pudonnut matkan varrella pois, vai mikä poppoo sieltä on tulossa? Kuinka moni on jatkanut futiksen parissa ohjelman teon jälkeen?
#9 Mika Tähtinen 03.04.2006 11:30
Kyllähän me on tässä talvenkin ajan futsalia pelailtua harrastesarjassa ja samaa jatketaan keväällä futiksen harrasteessa plus sitten on noita näytösjuttuja mihin meitä on kutsuttu. Kyllä tässä melkein kaikki on käyneet pelaamassa futsaliakin, Vilikin varmaan kävisi kaikista puheista huolimatta, jos asuisi lähempänä. =)
#13 Erno Hentonen 03.04.2006 11:33
Mika yrittää vaan saada asian näyttämään paremmalta kuin se onkaan. Kaikki ne nörtit, joilla on jo nainen, on masokisteja. Me kaikki muut uskotaan vieläki tuotantoyhtiön puheita, että urheilijat sais naisia.
Neve 03.04.2006 12:30
Olet siis Erno wannabe-masokisti??? kyllä kai sua vois vaikka vähän kurittaa...;-)
#16 Vili Sikiö 03.04.2006 12:38
Toki juu. Kävisin mukana siellä footsalissa (en muuten vieläkään osaa kirjoittaa tuota varmasti oikein) mutta toistaiseksi jäät ovat estäneet tämän hyvin tehokkaasti. Mutta kohta alkaa pikalaivat kulkemaan ja tulen kaikesta huolimatta ainakin välillä pelailemaan mukaan. Veri velvoittaa.

Kuulin muuten huhuja, että mun lausuntoja oli sensuroitu aika rajusti Aurinkokuninkaan arvostelemisesta :D Täytyy yrittää varastaa studion lattialle kadonneet materiaalit... Mika, otatko homman? Järjestän ninjapipon ja taskulampun tarvittaessa. G.I.Nerds!
#10 Max Jansson 03.04.2006 14:56
Käsityksesi taitaa vain olla hieman vääristynyt. En usko että kukaan jaksaisi olla jalkapallo-ohjelmassa jossei pitäisi siitä lainkaan. Hauskaa meillä on ainakin ollut sekä ohjelman aikana kentällä että sen jälkeenkin :)
'Lea 04.04.2006 00:33
No käsityshän on muotoutunut jaksojen mukaan. Me "ulkopuoliset" ollaan vähän tilanteesta jäljessä eli joudutaan mudostamaan mielipiteemme sen perusteella, mitä televisiosta ollaan nähty.... Ja voin olla vähän jäljessä muutenkin, kun en tiedä yhtään, miten teidän joukkue koottiin! Ja täytyy olla aikamoinen kantti, jos olisi pokkaa jättää jengi kesken ohjelman teon???
#16 Vili Sikiö 04.04.2006 09:00
Ei Max, en pitänyt jalkapallosta ohjelman alussa lainkaan. Mutta annankin kaikelle mahdollisuuden ja mikä sen parempi tapa antaa lajille mahdollisuus kuin lähteä nöyryytettäväksi, eikun siis valmennettavaksi, huippumiesten alaisuudessa. :)

© 2005-2006 Iron Maidenin jätkät oli käymässä Oulussa ja ihmettelivät suurta väentungosta Rotuaarilla. Bruce kysyi ohikulkijalta, että mikä juhla oli menossa. Vastauksesta selvisi, että oli Valkosipuliyöt. Tähän Bruce kuittasikin: "Ahaa, ei siis Korttelihaipakka."